Ingrediente:
200 gr zahar
1 l lapte
6 oua
un plic zahar vanilat
Preparare:
Se topesc 6 linguri de zahar in vasul de preparare a cremei, se tapeteaza peretii vasului si se lasa la racit. Separat se bat ouale impreuna cu zaharul vanilat, restul de zahar si laptele.
Se toarna mixtura in vasul tapetat cu zahar ars si apoi se introduce intr-un alt vas cu apa calda.
Se introduce in cuptorul preincalzit la foc mediu pentru cca. 40 min. pana cand se intareste si are o culoare aurie.
Se da la frigider si se serveste rece.
S-aveti pofta!
Faza cu frigiderul ma cam enerveaza...dupa ce ca miroase atat de bine si abia astept sa ma infig in ea..STOP....ca trebuie tinuta la frigider...offfffffff
RăspundețiȘtergereCe.i drept...ai dreptate ca e mai buna rece...
RăspundețiȘtergereCe-i drept e drept. Sunt unele lucruri pentru care trebuie sa ai rabdare sa ajungi la un rezultat bun. Hi, hi.
RăspundețiȘtergere