duminică, 24 octombrie 2010

Orez cu pisto si sparanghel

O mancare gustoasa si usor de preparat.
 Ingrendiente:
1 manunchi de sparanghel verde, o conserva de pisto, o ceasca orez, masline fara samburi, ulei, sare, piper dupa gust.

Mod de preparare:
Intr-o cratita cu apa fierbinte se pun coditele de sparanghel la fiert.

Cand au fiert se arunca coditele si in zeama respectiva se pune orezul la fiert cu putina sare si o lingura ulei. Cand orezul este fiert se scurge si se lasa deoparte.
Intr-o tigaie mai adanca se incalzeste ulei si se undeste sparanghelul tocat marunt,

se adauga pisto,

apoi orezul,

se acopera cu apa, se adauga maslinele

si se lasa la fiert la foc mic timp de cca. 10 minute, amestecand sa nu se prinda..

Se sareaza si se pipereaza dupa gust si se serveste simplu sau ca garnitura.
S-aveti pofta!

5 comentarii:

  1. Asa e..la cat e de bun nu mai este nevoie de carne alaturi

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate si acum vad ca nu am poza cu rezultatul final. Promit sa rectific.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bonda Ionel22 aprilie, 2012

    Interesant. Comentariile sint scrise de Anonimus si Mariana. Dragii de ei le place tot n-au nici cea mai mica obiectie. Astia da fani.

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Bonda Ionel, observ ca rupi din timpul tau pretios pentru a intra pe acest blog si a lasa comentarii. Iti multumesc mult, esti invitatul meu in continuare.
    Ma simt datoare sa-ti raspund la nedumerirea ta asupra "fanilor".
    Am deschis acest blog din placere si cum se poate usor constata, nu alerg si nici nu platesc pentru a atrage fani. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere