O mancare gustoasa si usor de preparat.
Ingrendiente:
1 manunchi de sparanghel verde, o conserva de pisto, o ceasca orez, masline fara samburi, ulei, sare, piper dupa gust.
Mod de preparare:
Intr-o cratita cu apa fierbinte se pun coditele de sparanghel la fiert.
Cand au fiert se arunca coditele si in zeama respectiva se pune orezul la fiert cu putina sare si o lingura ulei. Cand orezul este fiert se scurge si se lasa deoparte.
se adauga pisto,
apoi orezul,
se acopera cu apa, se adauga maslinele
si se lasa la fiert la foc mic timp de cca. 10 minute, amestecand sa nu se prinda..
Se sareaza si se pipereaza dupa gust si se serveste simplu sau ca garnitura.
S-aveti pofta!
Asa e..la cat e de bun nu mai este nevoie de carne alaturi
RăspundețiȘtergereAi dreptate si acum vad ca nu am poza cu rezultatul final. Promit sa rectific.
RăspundețiȘtergereOk, am revizuit si corectat.
RăspundețiȘtergereInteresant. Comentariile sint scrise de Anonimus si Mariana. Dragii de ei le place tot n-au nici cea mai mica obiectie. Astia da fani.
RăspundețiȘtergereDraga Bonda Ionel, observ ca rupi din timpul tau pretios pentru a intra pe acest blog si a lasa comentarii. Iti multumesc mult, esti invitatul meu in continuare.
RăspundețiȘtergereMa simt datoare sa-ti raspund la nedumerirea ta asupra "fanilor".
Am deschis acest blog din placere si cum se poate usor constata, nu alerg si nici nu platesc pentru a atrage fani. Numai bine!