marți, 26 octombrie 2010

Piftelute de dovlecei marinate

Si pentru ca am facut prea multe piftelute, am zis sa le schimb putin infatisarea si le-am marinat.

Ingrendiente:

8-10 piftelute de dovlecei,
2-3 catei usturoi taiati feliute subtiri,
1 cutie de pasta de rosii,
un praf cimbru,
1 pahar vin alb,
sare, piper, foi dafin

Mod de preparare:

Intr-o tigaie cu putin ulei, se undeste usturoiul, se adauga pasta de rosii, cimbru, sare, piper dupa gust, 1-2 foi dafin, vinul.



Se fierb 5 minute, se adauga piftelele, se mai da un clocot, se presara putin patrunjel tocat fin si se inchide focul. Se serveste imediat.


S-aveti pofta!

2 comentarii:

  1. ce piftelute innecate in sosaiala..ce bine se simt ele acolo...da si eu ce bine m-as simti cu ele in burtica....

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca-ti place, chiar sunt grozave. Si merg super cu painita proaspat scoasa din cuptor.

    RăspundețiȘtergere