Si pentru ca am facut prea multe piftelute, am zis sa le schimb putin infatisarea si le-am marinat.
Ingrendiente:
8-10 piftelute de dovlecei,
2-3 catei usturoi taiati feliute subtiri,
1 cutie de pasta de rosii,
un praf cimbru,
1 pahar vin alb,
sare, piper, foi dafin
Mod de preparare:
Intr-o tigaie cu putin ulei, se undeste usturoiul, se adauga pasta de rosii, cimbru, sare, piper dupa gust, 1-2 foi dafin, vinul.
Se fierb 5 minute, se adauga piftelele, se mai da un clocot, se presara putin patrunjel tocat fin si se inchide focul. Se serveste imediat.
S-aveti pofta!
ce piftelute innecate in sosaiala..ce bine se simt ele acolo...da si eu ce bine m-as simti cu ele in burtica....
RăspundețiȘtergereMa bucur ca-ti place, chiar sunt grozave. Si merg super cu painita proaspat scoasa din cuptor.
RăspundețiȘtergere