Ingrendiente:
1 kg costita de porc proaspata sau afumata, dupa preferinta, 1 ceapa, 2 morcovi, 6 cartofi, ulei, 1 frunza dafin, patrunjel, sare, piper, 400 gr bulion
Mod de preparare:
Intr-o cratita sau tigaie adanca se incalzeste ulei ( 4-5 linguri ), se prajeste costita spalata si taiata bucati.
Cand sunt bine prajite se scot pe o farfurie.
In aceeasi tigaie se undesc ceapa tocata marunt, morcovul taiat marunt, cartofii taiati cuburi, bulion, frunza de dafin, patrunjel tocat, sare, piper dupa gust.
Dupa ce s-au undit toate se adauga carnea si se acopera cu apa.
Se fierbe pana carnea e fiarta.
Mancarea se scade sau se lasa mai lichida dupa plac.
S-aveti pofta!
Holaaa....que tal?
RăspundețiȘtergereHmmmmm........yammmmmi....ce bine arata papitele....mai ca m-as infige in ele..
Crema de zahar ars am probat-o si eu...a iesit dementiala, cu siropul de zahar...mniam...
trebuie sa o incercati neaparat..
costita cu cartofi sigur o fac si eu in seara asta, chiar nu aveam nici o idee...noroc de tine mary...asa ca te las sa mai postezi retete noi....si eu ma duc la bucatarie cu laptopul sa fac mancare....
un besoo...
Hola pisi, ma bucur ca-ti plac preparatele mele. Sper ca si pe viitor sa-ti fiu o buna sursa de inspiratie si astept sa-mi povestesti cum ti-au iesit papicile. Succes si pofticica buna!
RăspundețiȘtergereMulti pupici!