luni, 25 octombrie 2010

Piftelute de dovlecei / albondigas de calabacin


Le recomand ca fiind usor de preparat si usor de digerat.
Foarte bogate in vitamine si foarte gustoase.
Os recomendo por que son tan facil de preparar y muy ligero para digestion.
Muy ricas en vitaminas y muy sabrosas.


Ingrendiente:
1 dovlecel, 2 oua, 100 gr pesmet, sare, piper, ulei pentru prajit
1 calabacin, 2 huevos, 100 gr pan rallado, sal, pimienta, aceite para freir.


Mod de preparare:
Dovlecelul se curata de coaja, se spala, se taie bucati, se scot semintele si
El calabacin se pela, se lava, se corta en trosos, se sacan las semillas y


se marunteste  in robot sau se da prin razatoarea fina.
se machaca en el robot, no mucho.


Intr-un bol se amesteca dovlecelul cu ouale, pesmetul, sare si piper dupa gust.
En un bol se mezcla el calabacin con huevos, el pan rallado, sal y pimienta al gusto.


Din aceasta compozitie se fac piftele care se dau prin pesmet
Con este compozicion se prepara las albondigas y se cubre con pan rallado


si se prajesc in mult ulei bine incins.
se frie en mucho aceite bien caliente.


Cand sunt facute, se scot pe servetel absorbant. 
Se servesc ca atare sau ca si garnitura la fripturi, peste, cartofi, etc.
Cuando ya estan echas, se sacan encima de un papel absorbante.
Se sirve como aperitivos, o como guarnicion al lado de carne, pescado, patatas fritas, etc.



S-aveti pofta!
Buen provecho!

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