joi, 1 martie 2012

Biscotti al cocco




Va doresc tuturor o primavara frumoasa si plina de bucurii si va invit la o portie de fursecuri cu cocos si o cafea decofeinizata, la aceasta ora.


Nuca de cocos este un ingrendient preferat mie si aceste fursecuri au avantajul de a se prepara intr-un timp foarte scurt pe langa faptul ca sunt foarte apetisante si gustoase.
Cat preparati cafeaua pentru eventualii musafiri neanuntati, da-ti si tava cu fursecuri la cuptor.
Daca nu are cine sa-i acompanieze, le da-ti un subiect de barfa si lipsa dvs. nu se va simti.


Ingrendiente: 


2 oua, 150 gr zahar, 250 gr nuca de cocos, 100 gr amidon de porumb, 50 gr unt




Mod de preparare: 

Ouale se amesteca cu zaharul pana se topeste.




Se adauga untul moale, nuca de cocos si amidonul. 
Se amesteca toate cu o lingura de lemn pana obtinem o compozitie ferma. 





Se mai adauga nuca de cocos daca nu e destul de ferma. 
Cu o lingura trecuta prin apa, se ia din compozitie si se formeaza intre palme, bilute care se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. 


La prima tava a fost compozitia un pic prea moale, apoi am mai adaugat nuca de cocos. 
La final am doua feluri de fursecuri, mai plate si mai bombate, dar la fel de bune.




Se coc la temperatura de 180 grade C, timp de 30 minute.




S-aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu