El pescado es un producto muy saludable y accesible, que se puede preparar de diversas maneras.
De esta manera podemos satisfacer una gran variedad de gustos.
Estos albondigas, que son deliciosas y nos puede servir como aperitivo o acompañado de verduras, salsas, cremas, etc., en la hora de cenar o como almuerzo.
Pestele este un produs foarte sanatos si accesibil, care se poate prepara in diverse moduri.
In acest fel ne putem satisface o multitudine de gusturi.
Iata aceste piftelute de peste, care sunt grozav de delicioase si pe care le putem servi ca aperitiv sau insotite de legume, sosuri, creme, etc., la cina sau la masa de pranz.
Ingrendientes:
700 gr filete de merluza, 1 cebolla, 3 dientes de ajo, 1/4 pan de barra, 1 huevo, perejil, leche, sal, pimiento, tomillo.
Ingrendiente:
700 gr fileuri de merluciu, 1 ceapa, 3 dinti de usturoi, 1/4 bara de paine, 1 ou, patrunjel, lapte, sare, piper, cimbru.
Modo de preparacion:
En un bol con leche, se deja mojar bien el pan en trozos.
En el vaso con cuchillo de la batidora, se pica el pescado, la cebolla, el ajo, el perejil.
Se saca en un bol y se mezcla bien con el pan bien escurido, el huevo, sal, pimiento, tomillo al gusto.
Mod de preparare:
Intr-un bol cu lapte, se pune painea rupta bucati la muiat.
Se dau prin masina de tocat pestele, ceapa, usturoiul si patrunjelul.
Se pun intr-un bol si se amesteca bine cu painea bine scursa, oul, sare, piper, cimbru, dupa gust.
Se prepara las bolitas en las manos humedas, se pasan por el pan rallado y se frien en aceite muy caliente.
Cu mainile umede se formeaza piftelele care se trec prin pesmet si se prajesc in ulei fierbinte.
Se sacan en un plato cubierto de papel absobente.
Se scot pe o farfurie acoperita cu hartie absorbanta.
Se sirven calientas o frias como aperitivos o acompañadas a su gusto.
Se servesc fierbinti sau reci ca aperitiv sau acompaniate dupa gust.
Buen provecho!
S-aveti pofta!
Tare bine arata!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult si bine ai venit pe blogul meu. Sper sa revii.
RăspundețiȘtergerebuna interensate retete abia ti am descoperit blogu o sa ti le urmaresc cu mare atentie succes in continuare te pup ely
RăspundețiȘtergereMultumesc si bine ai venit Ely! Sper sa revii si sa-ti placa in continuare ceea ce prepar. Pupici!
RăspundețiȘtergere