joi, 23 decembrie 2010

Iepuras la tigaie / Conejito a la sarten


Se cumpara un iepuras coconas, se taie bucati, se spala si se marineaza o zi in urmatorul amestec: 
3 catei usturoi,un praf cimbru, un praf sare, un praf oregano,un praf patrunjel uscat sau cateva fire proaspat, 50 ml ulei, 100 ml vin alb. 

Se mixeaza toate cu blenderul, pana obtinem o pasta fina.


A doua zi pe la ora amiezii, punem carnita intr-o tigaie si prajim iepurasul la foc mic. 
Amestecul in care a stat carnea se pastreaza si se adauga dupa ce carnea s-a prajit. 
Se mai adauga un pahar cu apa si se lasa la fiert.


Cand a scazut deajuns pentru a ramane cu putin sos, e gata.


 Se serveste imediat.

 S-aveti pofta!

2 comentarii:

  1. aoleu mai pisoi...si nu ti.a fost mila sa.i tai codita coconasului?????

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu fac eu asa ceva. Dau bani si mananc cu constiinta impacata.

    RăspundețiȘtergere