marți, 14 decembrie 2010

Iepure cu cartofi / Conejo con patatas


Iepurele are o carne dulce si mancarea este usoara si savuroasa.

Ingrendiente: 
1 iepuras taiat bucati potrivite, 6 cartofi, 4-5 catei de usturoi, 2 frunze de dafin, 1/2 ceapa tocata, ulei, 1 pahar pasta de tomate, 1 pahar vin alb, cateva fire de patrunjel, sare dupa gust.


Intr-o tigaie adanca se incalzesc 3 linguri ulei de masline, si se pune carnea la prajit.


Se adauga usturoiul taiat marunt, dafinul si ceapa pe rand ,


pasta de rosii,


se adauga apoi vinul si se completeaza cu apa pana se acopera carnea. 
Se sareaza dupa gust si se lasa la fiert.


Cand carnea e aproape fiarta, se adauga cartofii taiati cuburi


si se continua fierberea pana au fiert si cartofii si a mai scazut.mancarea.


Se inchide focul, se presara patrunjelul tocat marunt. si se serveste.

S-aveti pofta!

2 comentarii:

  1. Dupa cate vad eu..tu ai ceva cu saracii iepurasi coconasi...iti plac mai mult gatiti decat sa te joci cu ei..

    RăspundețiȘtergere
  2. La cat de buni sunt, iti incanta papilele gustative fara prea multe procese de constiinta.

    RăspundețiȘtergere