miercuri, 8 decembrie 2010

Champiñones con chorizo


Acest soi de ciuperci se prepara cu mare usurinta, sunt delicioase si se pot servi si prepara in nenumarate feluri.
Azi va prezint o reteta foarte facila si gustoasa. 
Eu am servit-o alaturi de un snitel vienez ca fel doi.

Ingrendiente: 
5 champiñoane mari curatate, spalate si tocate marunt, 3-4 dinti de usturoi taiati feliute, 3 felii de chorizo taiate marunt, 3 linguri ulei de masline,


1 pahar vin alb, sare dupa gust. 
Asta e tot ce va trebuie.


Mod de preparare:
Intr-o tigaie se incalzeste uleiul si se undeste usturoiul,


se adauga chorizo


si ciupercile.


Se lasa 10 minute amestecand,


apoi se toarna vinul si se lasa sa scada la foc mic.


Se sareaza si se serveste. 
O minunatie !


S-aveti pofta!

Un comentariu: