joi, 6 octombrie 2011

Aripioare in sos de bere / Alitas en salsa de cerveza




 Astazi va prezint un alt mod de a prepara aripioarele, foarte simplu si cu un rezultat savuros.

Hoy os presento otra forma de cocinar las alas, los resultados muy sencillo y deliciosa.

 Ingrendiente:

5 aripioare de pui, 1 cutie de bere, 1 cutie pasta de tomate, sare, piper, cimbru, oregano, rosmarin.
5 alitas de pollo, 1 cerveza, 1 lata de pasta de tomate, sal, pimienta, tomillo, orégano, romero.

Mod de preparare:

Se curata si se spala aripioarele taiate bucati, se aseaza in tigaie si se acopera cu celelalte ingrendiente.
Limpiar y lavar las alitas cortadas, coloque en el molde y cubrir con las ingrendientes.



Se da la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.
Din cand in cand se acopera cu sosul din tigaie.
Se servesc calde cu paine sau mamaliga.
Sunt delicioase.

Hornee hasta que se dore a fuego medio.
Cubrir den vez en cuando con la salsa de la sarten.
Sirva caliente con pan o polenta.  

Son deliciosas.





S-aveti pofta!
Buen provecho!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu