vineri, 30 septembrie 2011

Supa de piftele cu cartofi / Sopa de patata con albóndigas




Va invit azi la o supa foarte gustoasa si consistenta.
Hoy os invito a una sopa muy sabrosa y consistencia





 
Ingrendiente:

10-15 piftele, 1 ceapa, jumatate kg de cartofi, 1 frunza dafin, un pic de patrunjel tocat, sare, piper negru, ulei.

10-15 albondigas, 1 cebolla, medio kg de patatas, 1 hoja de laurel, un poco de perejil picado, sal, pimienta negra, aceite.

Mod de preparare: 

                                            Intr-o cratita cu putin ulei, se undeste ceapa tocata fin.

En una cazuela con poco aceite, se frie la cebolla bien picada.




Se adauga cartofii bucati.
Se lasa sa se rumeneasca un pic si se completeaza cu apa.
Se adauga piftelele prajite, patrunjelul, foaia de dafin, sare si piper dupa gust.
Se lasa la temperatura medie pana cand cartofii sunt  fierti.


Se añaden las patatas troceadas.
Deje que se dore un poco y se llenan de agua. Añadir las albondigas fritas, el perejil, el laurel, sal y pimienta al gusto.
Deje que la temperatura media hasta que las papas esten cocidas.






Se presara deasupra patrunjel si se serveste cald.
Espolvoree el perejil y servir caliente.




S-aveti pofta!
Buen provecho!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu