marți, 25 octombrie 2011

Pateuri fragede cu aluat Hrusciov / Pasteles tiernos con la masa Hrushchev




Aceste pateuri le-am preparat dintr-un aluat numit Hrusciov. 

Se spune ca preparatele din acest aluat erau preferate foarte mult de fostul presedinte al Rusiei, de aici si numele care i s-a dat.

Este un aluat foarte usor, care nu necesita efort si din care pot fi preparate diverse: paine, bulcute, gogosi, pizza, etc. 

La caldura creste foarte bine si produsele rezulta foarte fragede.


Estos pasteles que hemos preparado una masa llamada Hrushchev. 
Dicen que esta masa de los preparativos estaban muy preferido del ex presidente de Rusia, de ahí el nombre que se le dio.
Es una masa muy sencilla que no requiere esfuerzo y se puede preparar varios pan , donas, pizza, etc.
El calor les ayuda mucho a levantar la masa, y los productos son muy tiernos.


Ingrendiente: 


1 cub drojdie proaspata sau 1 / 2 lingurite uscata, un praf sare, 1 cana lapte, 200 gr margarina si 3 1/2 cani faina.

25gr. levadura fresca, una pizca de sal, 1 taza de leche, 200 gr margarina, 3 y media tazas de harina.





Preparare aluat:

Drojdia se amesteca cu sarea, laptele si margarina moale. 
Se framanta cu faina adaugand cate putin pana se incorporeaza toata si obtinem acest aluat


Preparación de la masa:


Mezclar la sal, la levadura, la leche y la margarina blanda. 
Amasar añadiendo poco a poco la harina hasta obtener la masa incorporada




Se da la rece pentru 30 minute, apoi se prepara dupa dorinta. 
Se poate pastra in congelator pana la 1 luna fara probleme. 

Se guarda en el frío durante 30 minutos, luego cocinar a su gusto. 
 Puedes guardar en el congelador hasta por 1 mes sin problemas.


Preparare pateuri:

Am preparat aceste pateuri foarte simple cu branza topita si masline verzi umplute cu ansoa.
Am intins un dreptunghi mai lung, pe o jumatate am pus o felie de branza si maslinele taiate rondele.
Pe cealalta jumatate am facut cateva taieturi, ca sa respire maslinele :))


Preparar pasteles:

Preparé estos pasteles muy simple con queso fundido y aceitunas verdes relleno de anchoas. 
Me estiré un largo rectángulo, me puse una media rodaja de queso y aceitunas picadas en rodajas. 
La otra mitad hemos hecho algunos cortes a las aceitunas para respirar:))




Am suprapus si am inchis marginile presand cu degetele.
Le-am uns cu galbenus amestecat cu 2 linguri de lapte


Los bordes  superpuestos y presionando con los dedos. 
Se unta con la yema mezclada con 2 cucharadas de leche




si am dat la cuptor la 180 grade C si le-am lasat pana s-au rumenit.
Si acesta e rezultatul:


y le dio en el horno a 180 grados C y nos quedamos hasta que se dore. 
Y este es el resultado:



S-aveti pofta!
Buen provecho!

2 comentarii:

  1. Foarte frumos spus. Pot distribui pe pagina mea de facebook?


    my web page; ora exacta Romania

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    1. De ce nu!? Un link, catre pagina mea nu ma deranjeaza. Numai bine!

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