sâmbătă, 16 aprilie 2011

Piftele crocante





Aceasta este reteta de piftele obisnuite, doar ca le-am schimbat infatisarea printr-o o crusta crocanta.
                                     Sunt excelent de bune si crocante preparate in acest fel.


Ingrendiente:


1/2 kg carne tocata amestec de vita si porc, 1 ceapa tocata fin, 4 dinti de usturoi, patrunjel tocat, marar tocat, un praf cimbru, sare, piper dupa gust, 1 ou, pesmet mai mare facut in casa din paine uscata.



Mod de preparare:


Se amesteca intr-un bol, carnea tocata cu ceapa, usturoiul pisat fin, patrunjel, marar, cimbru,sare si piper si ou. 
Se omogenizeaza bine compozitia si se formeaza piftelele. 

Se dau prin pesmet 





si se prajesc in ulei bine incins.




Se scot pe hartie absorbanta si se servesc la aperitiv sau acompaniate dupa preferinta.




S-aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu