luni, 4 aprilie 2011

Omleta pachetel




Cand am mai mult timp dimineata, imi place sa prepar micul dejun sau pachetelul pentru munci, intr-un mod

mai apetisant.

Acesta este un menu care noua ne place mult.

La fel de bine se poate consuma si la cina.
 
Se pot folosi pentru umplutura diverse ingrendiente dupa gust si preferinta.


Ingrendiente:

Omleta:

2 oua, sare, piper, rosmarin.


Umpluturi:

sunca, ton, bacon, kaizer, bucatele de carne de la fripturi, carnati, salam, etc., masline, ceapa, ardei gras, cascaval.


Mod de preparare:

Se bat ouale impreuna cu sarea, piperul si rosmarinul sau ce condimente preferati.




Se lasa deoparte si se pregateste umplutura. 
Se taie sunca si branza bucatele mici.


Ouale se toarna intr-o tigaie teflonata unsa cu putin ulei ca la clatite.
Cand s-a inchegat putin se pune umplutura deasupra si se intorc marginile omletei ca la un plic. 




Trebuie sa fie inchisa bine sa nu se imprastie umplutura.
Se intoarce usor cu o paleta si se prajeste. 
Focul trebuie sa fie mic, sa nu se arda.





Se serveste calda, sau rece, dupa dorinta, acompaniata sau nu. 
Este delicioasa si foarte savuroasa.





S-aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu