joi, 6 ianuarie 2011

Blinis de patata con crema y caviar


Un aperitiv simplu de preparat, savuros si de mare efect pe o masa de Sarbatori.
Ingrendiente:
1 crema de ricotta/philadelphia, 1 praz, 2 cartofi, 1 ou si un galbenus, ulei, 1 cutie caviar Nacarii
Preparare:
Se spala si se taie prazul partea alba marunt, cartofii feliute si se prajesc impreuna in putin ulei ca pentru tortilla.


Se scot si se paseaza cu blenderul, adaugandu-se 1 ou plus un galbenus.


Se pun gramajoare in tigaia incinsa cu o picatura de ulei. 
Se aplatizeaza un pic si se prajesc pe ambele parti.


Se scot pe hartie absorbanta. 


Bucata verde din praz de lungimea unui deget, se usuca bine cu hartie absorbanta si se toaca marunt,


apoi se amesteca in crema ricotta.


Montare blinis:
Pe un platou se aseaza blinisurile, se acopera cu o lingura de crema, apoi se orneaza cu o lingurita de caviar.


Va invit sa incercati acest aperitiv si nu ve-ti regreta. 
Crema se poate combina dupa gust si fantezie cu alte ingrendiente 

 S-aveti pofta!

4 comentarii:

  1. Hola,mmm que pinta buena tiene!? Felicidades

    RăspundețiȘtergere
  2. Muy buenas Anonim y gracias de vistar mi blog. Si, de verdad, pero no solo tiene la buena pinta, tambien el savor es muy rico. Hasta luego y gracias.

    RăspundețiȘtergere
  3. da....asa e...arata super...si sunt super gustoase..:), stiu ca le-am probat si eu...mniammmmmmm

    sunt super de facut pt o masa festiva

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru aprecieri.Ma bucur ca ti-au placut.

    RăspundețiȘtergere