luni, 15 noiembrie 2010

Salata de fasole cu piept de pui

            
              
 Bine v-am gasit!

Daca vreti sa mancati ceva delicios si apetisant, asta e solutia cea mai rapida.
Se poate servi si ca aperitiv, depinde de situatie.
Cum aveam si un rest de pui facut la cuptor, am rezolvat-o imediat. 
Ingrendiente:
Legume fierte pentru salata ( cartofi, morcov, pastai, mazare ),




piept de pui taiat bucatele mici, o jumatate ceapa taiata julien fin,




2 oua fierte, taiate bucatele, cateva masline, 1 ardei gras copt taiat marunt, 400 gr fasole fierte din borcan.




Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, se adauga ulei si se serveste.




S-aveti pofta!

2 comentarii:

  1. Foarte gustoasa si usoara...zic eu ca e perfecta pe cina...

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte gustoasa si pentru pranz merge foarte bine. Te scoate din complicatii.

    RăspundețiȘtergere