Ingrendiente:
1 cana orez, ulei, apa, carnati proaspeti, oua, pasta de tomate, 1 foaie de dafin, 200 ml vin alb, sare, vegeta sau 1 cub de gallina blanca
Ingrendientes:
1 taza de arroz, aceite, agua, salchichas, huevos, pasta
de tomate, 1 hoja de laurel, 200 ml de vino blanco, sal, 1
cubito de Gallina Blanca
Mod de preparare:
Se pun carnatii proaspeti la prajit intr-o tigaie cu putin ulei.
Se inteapa din loc in loc cu o scobitoare sau furculita.
Cand sunt rumeniti se toarna deasupra 200 ml vin alb, un praf sare si o frunza de dafin.
Se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic.
Separat punem la fiert o cana de orez cu 2 cani apa, sare si o lingurita ulei.
Dupa 10 minute il spalam si il punem din nou la fiert cu 1 cana apa, sare dupa gust si 2 linguri ulei, 1 cub de gallina blanca.
Cand e fiert se da deoparte.
Se monteaza platoul si se serveste imediat.Modo de preparacion:
Se frie los salchichones en poco aceite.
Se pincha de un lugar a otro con un palillo o tenedor.
Se vierte encima 200 ml de vino blanco, una pizca de sal y el laurel.
Tapar y cocer
a fuego lento.
Por separado se hirve una taza de arroz con 2 tazas de
agua, sal y una cucharadita de aceite.
Después de 10 minutos, lavar y
poner de nuevo a hervir con 1 taza de agua, sal al gusto, 2 cucharadas
de aceite, 1 pastilla de Gallina Blanca.
Cuando este espeso esta listo.
Montar el plato y servir inmediatamente.
S-aveti pofta!
Buen provecho!
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