duminică, 21 noiembrie 2010

Carnati proaspeti cu orez si ou / Salchichones con arroz y huevo


Ingrendiente:
1 cana orez, ulei, apa, carnati proaspeti, oua, pasta de tomate, 1 foaie de dafin, 200 ml vin alb, sare, vegeta sau 1 cub de gallina blanca

Ingrendientes:
1 taza de arroz, aceite, agua, salchichas, huevos, pasta de tomate, 1 hoja de laurel, 200 ml de vino blanco, sal, 1 cubito de Gallina Blanca

Mod de preparare:
Se pun carnatii proaspeti la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. 
Se inteapa din loc in loc cu o scobitoare sau furculita. 
Cand sunt rumeniti se toarna deasupra 200 ml vin alb, un praf sare si o frunza de dafin. 
Se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic.
Separat punem la fiert o cana de orez cu 2 cani apa, sare si o lingurita ulei. 
Dupa 10 minute il spalam si il punem din nou la fiert cu 1 cana apa, sare dupa gust si 2 linguri ulei, 1 cub de gallina blanca. 
Cand e fiert se da deoparte.
                                                   Se monteaza platoul si se serveste imediat.

                                                                  Modo de preparacion:
Se frie los salchichones en poco aceite. 
Se pincha de un lugar a otro con un palillo o tenedor. 
Se vierte encima 200 ml de vino blanco, una pizca de sal y el laurel. 
Tapar y cocer a fuego lento. 
Por separado se hirve una taza de arroz con 2 tazas de agua, sal y una cucharadita de aceite. 
Después de 10 minutos, lavar y poner de nuevo a hervir con 1 taza de agua, sal al gusto, 2 cucharadas de aceite, 1 pastilla de Gallina Blanca. 
Cuando este espeso esta listo. 
Montar el plato y servir inmediatamente. 

S-aveti pofta!
Buen provecho!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu