duminică, 20 februarie 2011

Rulouri de pui cu sparanghel si ciuperci

O combinatie savuroasa si cat se poate de sanatoasa. 
Toate aceste legume contin vitamine si mai mult de atat sparanghelul are proprietati curative si preventive in bolile de cancer. 
Fara a ne priva de bunatati ne facem si un mare bine consumand alimente sanatoase.

Ingrendiente pentru 4 portii:
4 filete subtiri de piept de pui , 2 legaturi de sparanghel, 4 rosii, 10 codite de ciuperci champinion, 2 linguri de cascaval ras, sare, piper.

Mod de preparare:
Intr-o tigaie cu un strop de ulei se calesc pe rand sparanghelul curatat, 


ciupercile taiate julien


feliile de rosii

Umplerea rulourilor
pe fiecare file de pui se aseaza cateva fire de cascaval ras, 3 fire de sparanghel, ciuperci si sare, piper.


Se ruleaza, se fixeaza cu scobitori sa nu se desfaca

si se calesc putin in tigaie, apoi se dau la cuptor sa se patrunda mai bine. 
Se servesc alaturi cu restul de sparanghel, ciuperci si rosiile calite.

Un platou cat se poate de gustos si apreciat
S-aveti pofta!

2 comentarii:

  1. :)))...pisoica...mai scrie retetele si in romana ca unii nu inteleg spaniola...
    te pupicesc...spor la bucatarit

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca am cereri si in spaniola ce sa fac? Am sa le scriu in dublu exemplar ca sa-i multumesc pe toti. Pupicei

    RăspundețiȘtergere