O combinatie savuroasa si cat se poate de sanatoasa.
Toate aceste legume contin vitamine si mai mult de atat sparanghelul are proprietati curative si preventive in bolile de cancer.
Fara a ne priva de bunatati ne facem si un mare bine consumand alimente sanatoase.
Ingrendiente pentru 4 portii:
4 filete subtiri de piept de pui , 2 legaturi de sparanghel, 4 rosii, 10 codite de ciuperci champinion, 2 linguri de cascaval ras, sare, piper.
Mod de preparare:
Intr-o tigaie cu un strop de ulei se calesc pe rand sparanghelul curatat,
ciupercile taiate julien
feliile de rosii
Umplerea rulourilor:
pe fiecare file de pui se aseaza cateva fire de cascaval ras, 3 fire de sparanghel, ciuperci si sare, piper.
Se ruleaza, se fixeaza cu scobitori sa nu se desfaca
si se calesc putin in tigaie, apoi se dau la cuptor sa se patrunda mai bine.
Se servesc alaturi cu restul de sparanghel, ciuperci si rosiile calite.
Un platou cat se poate de gustos si apreciat
S-aveti pofta!
:)))...pisoica...mai scrie retetele si in romana ca unii nu inteleg spaniola...
RăspundețiȘtergerete pupicesc...spor la bucatarit
Daca am cereri si in spaniola ce sa fac? Am sa le scriu in dublu exemplar ca sa-i multumesc pe toti. Pupicei
RăspundețiȘtergere