vineri, 6 decembrie 2013

Cupcake "Hi Hat"




Bine v-am gasit!
 

Astazi va aduc ceva delicios, care desi pare foarte greu de preparat, va spun ca e foarte simplu si oricine se poate bucura cu asa bunatate facuta in casa. 

Cu siguranta, daca aveti si prichindei prin jur, ei vor fi primii care vor dori sa se implice in aceasta activitate.

Buenos dia!

Hoy traerá algo delicioso que aunque parece muy difícil de preparar, yo os digo que es fácil y todo el mundo puede disfrutar en casa de esta bondad.

Ciertamente, si usted tiene peques en su casa nada más, que será el primero en querer involucrarse en esta actividad.

Dar sa trecem la treaba!

Pero vamos a trabajar!

Ingrendiente pentru cupcake:
 
180 gr faina, 1,5 lingurita praf de copt, 3 oua, 200 gr zahar brun, 100 ml ulei de masline, 40 gr cacao, 120 ml lapte, 1 lingurita vanilie,



 Ingrendientes para cupcakes:

180 g de harina, 1,5 cucharadita de polvo de hornear, 3 huevos, 200 ml de aceite de oliva, 100 gr de azúcar moreno, 40 gr de cacao, 120 ml de leche, 1 cucharadita de vainilla


 
Mod de preparare:
Se amesteca zaharul cu uleiul, se adauga cate unul, ouale.   


Se cerne deasupra faina, apoi cacao si praful de copt si se amesteca. 




Se adauga cate putin laptele si vanilia. 




Se omogenizeaza bine si se umplu formele pe jumatate. 



Se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 20 minute.


Método:

Mezclar el azúcar y el aceite, añadir un huevo.
Tamizar el harina y el cacao y el polvo de hornear y mezclar.
Añadir un poco de leche y la vainilla
Mezclar bien y rellenar los moldes en medio.
Hornear en horno precalentado a 180 grados C durante 20 minutos.

Merengue

4 albusuri, 240 gr zahar alb, 70 ml apa, 1 lingura sirop de porumb sau miere de albine,

Merengue:


4 claras de huevo, 240 gr azúcar blanco 70 ml de agua, 1 cucharada de jarabe de maíz o miel,

Mod de preparare:

Zaharul impreuna cu apa si mierea, se pun intr.-un vas si se fierb la 120 grade C, pana obtinem un sirop.
In acest timp batem albusurile spuma. 
Adaugam siropul fierbinte, mixand continuu, pana obtinem o textura sidefata.



Se umple un posh si se orneaza cupcake, dupa care se dau la frigider.


Método:

Azúcar, agua y miel, se juntan en una olla y hervir a 120 grados C, por lo que se obtiene un jarabe.

Mientras tanto, batir las claras de huevo a punto de nieve.

Agregue el jarabe caliente, mezclando constantemente, hasta que tengamos una textura perla.

Decorar las cupcake y meterlas en la nevera.


Glazura

1 tableta de ciocolata neagra, 50 ml lapte


Glaseado:

1 tableta de chocolate negro, 50 ml de leche

 
Mod de preparare:
Ciocolata bucati, se topeste pe bain Marie impreuna cu laptele, apoi se lasa la racorit.

Cu o lingura se picura glazura, deasupra fiecarui cupcake sau se introduc cu partea cu merengue in ciocolata topita, apoi se aseaza pe un gratar.

Se tin la frigider pana se servesc.

 Método:

Trozos de chocolate, derretido a baño María junto con la leche, luego dejar que se enfríe.


Decorar las cupcakes metiendola en el ciocolate con la parte de merengue, o chorrear simplemente la chocolate, encima.


Guarda en la nevera, hasta cuando se sirve.

 

S-aveti pofta!

Buen provecho!

2 comentarii:

  1. Bellissima e golosissima ricetta, ti faccio i miei migliori complimenti!!!:)
    un caro saluto
    Rosy

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    Răspunsuri
    1. Grazie mille Rosy! Benvenuti nel mio blog ed essere mantenere il controllo indietro. Amore!

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