luni, 23 ianuarie 2012

Supa de pui studenteasca





O supa buna, hranitoare si mai ales foarte simplu de preparat.
Se poate prepara oriunde te-ai afla, doar cu cateva ingrendiente.


Ingrendiente:

1 morcov, 1 ceapa, 3 cartofi, cateva bucati de carne de pui, frunze de telina si patrunjel, sare.





Mod de preparare:

Se spala si se curata legumele si carnea.
Intr-o oala cu 2 litri de apa se pune la fiert carnea, se spumeste, apoi se adauga si ceapa.
Dupa jumatate de ora se scoate ceapa si se arunca.
Se adauga in oala, morcovul taiat rondele fine, cartofii taiati sferturi, zarzavatul si se lasa la fiert la foc moderat.
Cand e gata se sareaza dupa gust. 
Se serveste fierbinte cu patrunjel presarat deasupra.





S-aveti pofta!

2 comentarii:

  1. supa studenteasca:
    apa pui,sare pui,pui nu pui si supa-i gata :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E ok si asa, anonim. In caz de criza se poate modifica :))

      Ștergere