luni, 2 ianuarie 2012

Crema de dovlecei si sparanghel alb


Cred ca dupa belsugul sarbatorilor, burticile noastre incarcate cu de toate, vor fi incantate de aceasta crema usoara si mai mult decat binevenita.
Se prepara usor, este economica, foarte gustoasa si nu ramane decat sa o incercati.


Ingrendiente:
2 dovlecei, 1 borcan de sparanghel alb, 1 ceapa, 200 gr smantana, sare

Mod de preparare:
Intr-o oala se pun la fiert dovleceii curatati, spalati si taiati cubulete, ceapa curatata si taiata in patru, sparanghelul scurs.
Apa trebuie doar sa acopere legumele.
Se acopera si se lasa la fiert 30 de minute.
Se paseaza totul cu blenderul pana obtinem o pasta fina, apoi punem din nou pe foc mic.
Adaugam sare dupa gust si smantana.
Amestecam sa nu se prinda si mai fierbem 5 minute.
 Se serveste fierbinte cu crutoane de paine.
Este un aliment foarte bun si gustos pentru orice varsta.


S-aveti pofta!

Un comentariu:

  1. Multumesc mult pentru invitatie Mitinita. Sper sa pot onora invitatia ta. La multi ani si succes in toate.

    RăspundețiȘtergere