luni, 16 mai 2011

Vinete si rosii umplute


Ingrendiente: 
1/2 kg carne, 1 vanata, 3 rosii mari, 2 dinti de usturoi, 1 parte alba de praz, 1 ou, sare, piper, cascaval ras.

Mod de preparare: 
Se spala si se taie in jumatate vanata, se scoate miezul cu o lingurita, se toaca marunt si se da deoparte pentru umplutura

rosiile se spala si se scoate miezul, se toaca marunt rezervand pentru umplutura

Se undeste usturoiul tocat marunt intr-o tigaie cu o lingura de ulei

se adauga prazul taiat rondele fine

miezul de vanata

pulpa si sucul de la rosii

si carnea tocata

Se lasa apoi un pic sa se racoreasca si se adauga oul, sarea si piperul dupa gust

Se umplu vinetele si rosiile cu aceasta compozitie iar deasupra se presara cascaval ras.

Se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor la 180 grade pana se gratineaza branza.
Se servesc calde
S-aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu