Ingrendiente:
1/2 kg carne, 1 vanata, 3 rosii mari, 2 dinti de usturoi, 1 parte alba de praz, 1 ou, sare, piper, cascaval ras.
Mod de preparare:
Se spala si se taie in jumatate vanata, se scoate miezul cu o lingurita, se toaca marunt si se da deoparte pentru umplutura
rosiile se spala si se scoate miezul, se toaca marunt rezervand pentru umplutura
Se undeste usturoiul tocat marunt intr-o tigaie cu o lingura de ulei
se adauga prazul taiat rondele fine
miezul de vanata
pulpa si sucul de la rosii
si carnea tocata
Se lasa apoi un pic sa se racoreasca si se adauga oul, sarea si piperul dupa gust
Se umplu vinetele si rosiile cu aceasta compozitie iar deasupra se presara cascaval ras.
Se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor la 180 grade pana se gratineaza branza.
Se servesc calde
Se servesc calde
S-aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu