sâmbătă, 1 martie 2014

Tort "Diplomat" 1 Martie



1 Martie Fericit !!!

Bine v-am gasit!

Tortul "Diplomat" este unul din cele mai simple torturi de preparat, chiar daca inainte credeam si eu ca e foarte complicat.

Ca baza putem folosi piscoturi, blat de tort sau felii de chec.

Cel de astazi are la baza piscoturi, iar crema este cea de aici, la care se pot adauga diverse fructe dupa gustul fiecaruia.

 Ingrendiente: 

 500 ml frisca, 4 oua, 8 ling zahar, 20 gr gelatina granule, 1 kiwi, 1 piersica, 1 banana, stafide, arome, piscoturi.
 Pentru ornat: 


200 gr ciocolata, 100 ml lapte, 50 gr ciocolata alba, fructe in sirop, fulgi de ciocolata...sau frisca.

Mod de preparare: aici



Dupa ce este scos din forma


se orneaza dupa gust si imaginatie:


S-aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu