duminică, 22 septembrie 2013

Cartofi chips



Bine v-am gasit!


Astazi va propun aceste chipsuri  la cuptor, care se pregatesc foarte simplu si repede.
Sunt mai sanatoase decat cele cumparate, fara E-uri si la indemana oricui.


Ingrendiente:

Cartofi, ulei de masline, sare, patrunjel uscat, cimbru sau alte condimente ce va sunt pe plac.


Mod de preparare:

Se curata cartofii, se spala, se usuca bine in hartie absorbanta.
Se taie felii fine sau se dau prin razatoarea speciala pentru cartofi chips. 
Se usuca feliile bine si se ung cu ulei.

Se aseaza in tava tapetata cu foaie de aluminiu si se presara deasupra lor un amestec din condimentele preferate si sare dupa gust.





Se coc in cuptorul preincalzit la 200 grade C.
Trebuie supravegheati sa nu se arda.
Se intorc pe ambele parti.
Cand sunt gata se servesc ca aperitiv sau garnitura






S-aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu