duminică, 31 martie 2013

Fursecuri rapide cu migdale



Astazi va ofer  aceste fursecuri, care sunt foarte usor de preparat si sunt grozav de bune, 
consumate ca atare sau acompaniate de ceai, lapte ori cafea.
Se pot pastra foarte bine timp de o saptamana, poate si mai mult.

Sa vedem ce ne trebuie pentru acest dulce.

Ingrendiente:

2 oua, 1 pahar zahar, 1 praf sare, 1/2 pahar ulei, esenta de vanilie, lamaie, 2 lingurite praf de copt, 
cca. 300 gr. faina, rahat, migdale.




Mod de preparare:

Se amesteca ouale cu zaharul, un praf de sare, se adauga uleiul, esenta, praful de copt si faina cate putin pana obtinem o compozitie destul de consistenta.

Se ung mainile cu putin ulei sau apa si se formeaza bile.
Se dau prin migdalele maruntite, se aseaza in tava pe hartie de copt si deasupra li se pune cate o bucatica de rahat.




Se coc in cuptorul preincalzit la o temperatura de 180 grade C, timp de 20 de minute sau pana au o culoare aurie.
Se scot din tava si se lasa la racit, apoi se pudreaza cu zahar farin sau nu.
Fiecare cum doreste.




S-aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu