luni, 25 martie 2013

Prajitura pufoasa cu fructe


Aceasta prajitura se topeste in gura pur si simplu si se cere terminata imediat. 
E musai sa o ascunzi pe undeva, daca vrei sa te bucuri de gustul ei aromat, mai mult timp.
Este o prajitura foarte pufoasa, aromata si foarte usor de preparat.

Ingrendiente:

2 oua, 100 gr zahar, 1 zahar vanilat, 125 ml ulei, 125 gr iaurt, 250 gr faina, 1 praf de copt, mirodenii, 1 praf sare, fructe proaspete ( 1 kiwi, 1 portocala, 1 banana, 1 mar, 4 capsuni ). 
Zahar pudra pentru ornat.


Mod de preparare:

Se mixeaza ouale, zaharul, vanilia, uleiul, iaurtul, sarea, apoi se adauga cate putin faina amestecata cu praful de copt.
Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt sau margarina si faina si deasupra se adauga fructele taiate marunt si scurse.


Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade C, cca 40 minute.
Se incearca cu scobitoarea.
Cand e gata se pudreaza cu zahar farin si se lasa la racit.


Se portioneaza cand se serveste.


S-aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu