Din cateva legume si 4 feliute de jamon am realizat acest cuibusor superdelicios si aromat.
Este foarte simplu de pregatit, ai zice ca efectiv te joci de-a mancarea cum faceam cand eram copii.
Acum copii se joaca de-a altele si cu altele :))
Ce vremuri si ce copilarie plina de bucurie si candoare. ehhh
Nu luati in seama, asa mai cade omul in butoiul cu melancoleala :))
Pentru 2 cuibusoare avem nevoie de urmatoarele
Acum copii se joaca de-a altele si cu altele :))
Ce vremuri si ce copilarie plina de bucurie si candoare. ehhh
Nu luati in seama, asa mai cade omul in butoiul cu melancoleala :))
Pentru 2 cuibusoare avem nevoie de urmatoarele
Ingrendiente:
Un praz taiat julien, 4 feliute jamon, 2 morcovi taiati julien, 2 cartofi fierti in coaja.
Cartofii fierti si curatati de coaja se taie in 4 felii si se prajesc pe ambele parti,
Se scot pe hartie absorbanta, apoi se caleste morcovul
se scot pe hartie absorbanta si se prajeste putin prazul.
Se scoate la fel pe hartie absorbanta si se undeste repede jamonul la care n-am avut timp sa fac poza :)).
Se prepara sosul-maioneza din:
1 ou, 2 catei de usturoi, 2 linguri boabe de porumb conservat, un praf sare si 50 ml ulei de masline.
Se introduc toate intr-un vas si cu blenderul se mixeaza pana obtinem maioneza.
Se introduc toate intr-un vas si cu blenderul se mixeaza pana obtinem maioneza.
Se aseaza legumele in straturi, se decoreaza cu sosul si se serveste.
S-aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu