joi, 17 noiembrie 2011

Rulada cu carne si legume





Pentru un pranz, cina sau o masa festiva, aceasta rulada este grozav de binevenita.

Crocanta la exterior, datorita aluatului si foarte suculenta in interior, merge acompaniata de salate, castraveti murati /otet, ardei la otet/murati sau orice va doreste gustul.



Ingrendiente:
400 gr carne tocata, 2 oua, 3-4 catei usturoi, 1 ceapa, 3 ciuperci champinion, 2 morcovi, 1 mic ardei gras, un praf de curry, un ardei iute uscat, sare, patrunjel, cimbru.

Una foaie placinta cumparata sau preparati acest aluat preparat in casa


Pregatire ingrendiente:
Ouale se fierb tare, usturoiul se toaca marunt, ceapa taiata julien fin, ciupercile tocate, morcovii taiati julien fin, ardeiul taiat julien fin, ardeiul iute taiat fin.


Mod de preparare:
Intr-o tigaie cu un fir de ulei se undesc adaugandu-se pe rand usturoiul, ciupercile, ceapa, morcovul, ardeiul gras.
Se scot si se lasa in asteptare.

In aceeasi tigaie se undeste carnea tocata amestecata cu sare, piper, patrunjel tocat fin, ardeiul iute, curry dupa gust.
Se intinde foaia de placinta si  se aseaza deasupra legumele, deasupra se uniformizeaza carnea, se aseaza feliile de oua,




se ruleaza cu grija, se inchide la capete si se introduce rulada intr-o tava de chec.



Se da la cuptor la 180 grade, pentru cca. 1 ora.
Pentru a nu se arde deasupra se acopera cu o folie de aluminiu dupa ce s-a rumenit.
Se lasa la racorit apoi se serveste.




S-aveti pofta!

2 comentarii: