miercuri, 2 noiembrie 2011

Cous cous cu merluciu si cascaval






Pentru cina am improvizat acest platou delicios si savuros.
Timpul de preparare este foarte scurt si rezultatul excelent.


Ingrendiente:

1 pahar cous cous, 1 lingurita secretul gustului, 2 linguri ulei, fileuri  de merluciu, 3 linguri faina de porumb extragrisata, sare, ulei pentru prajit pestele, felii de cascaval.


Mod de preparare:

Intr-un castron se pune cous cous-ul la umflat cu 3 pahare de apa fiarta amestecate cu condiment si ulei.
Se acopera cu folie transparenta si se lasa pana la momentul servirii.




Pestele taiat bucati, se trece prin faina amestecata cu sare si se prajeste in ulei bine incalzit.

Cand e gata se aseaza cate o felie de cascaval fin taiat deasupra fiecarei portii de peste cand e foarte fierbinte.

Cascavalul se va topi incet si se va lipi de peste.
Se serveste cald alaturi de cous cous bine scurs.

Simplu si gustos.




S-aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu