sâmbătă, 20 septembrie 2014

Prajitura cu iaurt si cirese



Bine v-am gasit din nou!

Dupa o pauza destul de mare, revin din nou cu bunatati din bucataria mea.
Astazi va servesc o bunatate de prajitura, savuroasa si cremoasa, de care sigur va ve-ti indragosti, pentru ca se prepara extrem de usor si cu ingrendiente pe care oricine le are la indemana.

Dar hai sa vedem cum se prepara:

Ingrendiente:

1 foaie placinta
1 kg iaurt gras, 6 oua, 100 gr zahar, esenta de rom, vanilie, 1/2 lingurita cu coaja rasa de portocale/lamaie, un praf de sare, 1 cana stafide, cirese sau visine fara samburi.


Mod de preparare:

Foaia de placinta, se aseaza in tava, se inteapa cu furculita si se coace putin fara a se rumeni.


Intre timp se bat ouale impreuna cu celelalte ingrendiente, mai putin ciresele.


Se toarna compozitia in tava, peste foaia coapta, se pun deasupra ciresele si se da la cuptor la 180 grade C, pana crema de iaurt se coaguleaza.

Se scoate si se pudreaza cu zahar.


Se lasa la racit, apoi se taie si se serveste.


S-aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu