duminică, 28 septembrie 2014

Crema cu piersici la pahar



 Bine v-am gasit!

Astazi va invit sa savurati o bunatate de desert, racoritor si plin de arome, de care ne-am bucurat de curand.

O crema de branza cu frisca, pe un asternut de biscuiti cu crema si...
Dar mai bine urmariti reteta si puneti-o in practica, pentru a simti savoarea acestui desert, cu propriile papile gustative :))

Ingrendiente:

5 biscuiti de cacao cu crema, 250 gr crema fina de branza, 250 gr frisca, 50 gr zahar tos, 25 gr zahar pudra, esenta rom si vanilie dupa gust, 4 piersici.

Mod de preparare:

 3 piersici, se spala, se sterg si se taie cubulete mici.


Intr-o tigaie teflonata, se pune zaharul tos si piersicile si se caramelizeaza timp de 10 minute, apoi se lasa la racorit.

Se pregatesc paharele sau cupele.
Se maruntesc biscuitii si se aseaza pe fundul paharelor.



Deasupra biscuitilor se pun piersicile caramelizate, fara sirop.
Se bate frisca si se amesteca cu branza, zaharul pudra si aromele.
Cu ajutorul unui posh sau cu o lingura, se pune frisca peste piersici.
Deasupra se orneaza cu o feliuta de piersica si sirop ramas de la caramelizarea piersicilor.
Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.



S-aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu