Acest dulce de casa este unul din preferatele mele de prin vremuri cand galantarele noastre nu prea aveau multe de oferit.
Insa cu putinul pe care il aveam reuseam sa preparam multe bunatati in casele noastre, carora de multe ori le ducem dorul.
Acum avem de toate dar gustul copilariei, de multe ori este foarte greu de regasit.
Am cazut in butoiul cu melancoleala, asa ca hai sa trecem la treaba si sa va povestesc ce am facut eu aici.
In imaginea cu ingrendiente este si o lamaie, pentru ca am vrut sa combin gusturile, dar m-am razgandit si am
preparat crema doar cu cacao.
preparat crema doar cu cacao.
In fine, cred ca serbetul de azi nu mai este ce a fost odata, ca dealtfel tot si toate.
Dar sa vedem ce ne trebuie ca sa putem trece la rontait cat mai repede posibil.
Dar sa vedem ce ne trebuie ca sa putem trece la rontait cat mai repede posibil.
Ingrendiente:
1 pachet foi de napolitane, 250 gr unt, 2 cutii serbet, 50 gr cacao
Mod de preparare:
Untul moale, la temperatura camerei se amesteca cu serbetul pana obtinem o crema fina.
Se adauga cacao si se omogenizeaza bine.
Cu aceasta crema se ung foile, una cate una, asezandu-se una peste alta.
Cand am terminat crema si foile, se preseaza si se da la frigider.
A doua zi se poate taia si consuma.
S-aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu