Astazi voi posta aceasta reteta de briose, care statea cumintica in asteptare si iata ca i-a sosit momentul de iesire in lume :)).
Sunt grozav de gustoase si pufoase si mai ales aromate, datorita piersicilor.
Ingrendiente:
Sunt grozav de gustoase si pufoase si mai ales aromate, datorita piersicilor.
Ingrendiente:
2 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar ulei, 4 cutii iaurt ( 500 gr ), un praf sare, sucul si coaja rasa de la o lamaie, 4 pahare faina, 1 plic praf de copt, 3 piersici.
Mod de preparare:
Ouale se mixeaza bine cu zaharul, apoi se incorporeaza uleiul cate putin.
Ouale se mixeaza bine cu zaharul, apoi se incorporeaza uleiul cate putin.
Se adauga pe rand iaurturile, sarea, sucul si razatura de lamaie, apoi faina amestecata cu praful de copt.
Se spala si se cojesc piersicile, apoi se taie cubulete mici.
Se spala si se cojesc piersicile, apoi se taie cubulete mici.
Se incorporeaza cu o lingura in compozitie.
Se pune cate o lingura plina in formele de hartie asezate pe tava de aragaz.
Se coc la 180 grade C, timp de 30 minute sau pana cand au o culoare aurie.
Se scot pe un platou sau tava si se ung cu nutella sau se pudreaza cu zahar farin.
Se scot pe un platou sau tava si se ung cu nutella sau se pudreaza cu zahar farin.
Se servesc cu cafea, ceai sau simple ca gustare intre mesele principale.
S-aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu