luni, 29 august 2011

Suita de legume la cuptor




Din cateva ingrendiente ce le aveam la indemana am preparat aceasta mancare de legume care a fost mai presus de orice asteptari.


Gustoasa, aromata si plina de vitamine.


Ingrendiente:


2 cartofi, 1 ceapa, 1 morcov, 1 felie carnat, 1 cutie porumb bonduelle, 200 gr pasta de tomate, 1 dinte usturoi, 1 pahar vin alb, sare, piper, cimbru, 1 pahar apa.


Mod de preparare:


Intr-o tigaie sau vas yena se pun 2 linguri ulei, cartofii taiati rondele, ceapa taiata rondele, morcovul ras, porumbul scurs, carnatul taiat bucatele mici,



pasta de tomate, vinul, apa, sare, cimbru, piper dupa gust.





Se agita un pic tigaia pentru amestecarea gusturilor si  se da la cuptor la temperatura medie.




Se serveste calda sau rece.
O savoare incantatoare.





S-aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu