duminică, 12 octombrie 2014

Pulpe de pui cu legume la cuptor





Bine v-am gasit!

Astazi avem friptura de pui cu legume.

O mancare usor de preparat, savuroasa si plina de vitamine, care se poate servi, atat la masa de pranz cat si la cina.

Ingrendiente:

Pulpe de pui, 1 ceapa, un ardei gras, 2 morcovi, 2-3 rosii, 2-3 linguri ulei, cimbru, piper, sare, dupa gust, cateva fire de patrunjel tocat marunt, 1 pahar vin alb.

Mod de preparare:

Pulpele se spala si se aseaza in tava. 
Deasupra lor se pun legumele spalate si curatate: ceapa taiata marunt sau julien, ardeii rondele, rosiile felii, morcovii bucati sau rondele, uleiul si condimentele. 


Se toarna deasupra vinul si se da la cuptor la foc potrivit 180 grade C, pana se rumeneste. 
Aproape de sfarsit, se presoara deasupra patrunjel tocat marunt.


Se serveste fierbinte cu mamaliga sau paine, dupa preferinta.

S-aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu