sâmbătă, 7 iulie 2012

Fursecuri semiluna cu migdale / Galletas semilunas con almendras



Va invit astazi sa serviti aceste fursecuri delicioase, alaturi de o cafeluta savuroasa!
Os invito hoy a unas deliciosas galletas y a un cafelito sabroso !

Sunt delicioase si crocante.
Son deliciosas y crujientes.


Ingrendiente:

400 gr migdale macinate, 250 gr zahar, 2 albusuri, coaja rasa de portocala sau lamaie, vanilie.
400 gr polvo de almendras, 250 gr azucar, 2 claras de huevo, la cascara rallada de una naranja o limon, vanilla.


Mod de preparare:

Se bat albusurile spuma.
Batir las claras a punto de nieve.
Se amesteca migdalele macinate cu zaharul si coaja rasa de portocala, apoi se adauga cate putin albusurile. 
Mezclar las almendras, el azucar y la cascara de naranja o limon. 
Despues se añade poco a poco las claras.
Se obtine o masa nelipicioasa si densa. 
Obtenga una masafirme y nepegajosa.
Se incalzeste cuptorul la 150 grade C.
Calienta el horno hasta 150 grados C.
Se pune pasta intre doua foi de film transparent si se intinde o foaie de 5 mm grosime. 
Entre 2 hojas de papel transparente, se estira la masa en 5 mm de grosor.





Se da deoparte foaia de deasupra si cu o forma se taie semilune. 
Se tirra la hoja de encima y con un molde redondo recortar unas semilunas.






Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor pentru 12 minute. 
Depositar los bizcochos sobre un papel de horno y hornear 12 minutos





Se scot cu o paleta si se lasa la racit pe o suprafata plana. 
Se saca del horno y se dejan enfriar sobre una superficie plana.
Se pot lasa asa sau se pudreaza cu zahar, ori se ung cu glazura. 
Podeis dejarlo asi, o espolvear con azucar en polvo, o glasear








Pofta buna!
Buen provecho!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu